top of page

Energetische stoel sessies

Vanaf 1 uur

€ 149,-

Zou het niet fantastisch zijn als jij compleet gedragen zou kunnen worden wanneer je door de vervelendste stukken van jouw innerlijke journey heengaat?

Wanneer je gebruik zou kunnen maken van eeuwenoude wijsheid gestoken in een moderne jas die compleet van deze tijd is? Dat is namelijk precies wat de energetische stoelen voor jou kunnen betekenen.

 

De ervaringen en de transformaties zijn werkelijk waar verbluffend te noemen!

De Stoelen faciliteren een energetische matrix van Levend Licht die ons helpt energetische blokkades en (oude) pijnplekken te verwijderen, ons zelfhelend vermogen te activeren, diepgaand inzicht te verschaffen en ons weer te verbinden met onze authentieke kracht en kwaliteiten. Stress neemt af en balans herstelt zich. De werking vindt plaats op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. 

Tijdens een sessie, of beter natuurlijk - in een traject gaan we samen kijken naar wat er nu het meeste speelt in jouw leven. Op basis daarvan beoordeel ik intuïtief wat er op het moment het hardste nodig is, en hoe we de stoelen daarbij in kunnen zetten.

Diepgaande transformaties, waarbij jij contact maakt met de alle lagen van je 'zijn'.

Zodat jij weer vrij door het leven kan gaan en kan doen wat jou het allerblijste maakt!

bottom of page