top of page

Internal management

2 uur per sessie

€ 189,-

We kennen allemaal de situaties waarin we getriggerd raken door een bepaalde gebeurtenis. Emoties nemen ons in beslag en we reageren op een manier waarvan we soms later spijt krijgen zullen.

 

Je ervaart dat er iets is van binnen waardoor je je niet goed voelt, maar je bent je niet precies bewust van wat dat nu eigenlijk is. 

 

Tijdens de internal management sessies ga je precies leren wat er bij jou van binnen gebeurd en hoe je kan navigeren door de moeilijkste momenten van je leven heen.

Een skill die je op ieder moment en overal ter wereld in zetten zal - Reageren vanuit emotie wordt verleden tijd!

We kijken tijdens onze sessies onder andere naar het conflict dat ontstaat tussen het denken en ons gevoel. Waarom is het zo lastig om deze twee soms los te koppelen van elkaar? En hoe werk jij dit onbewust tegen in jezelf?

 

Door dit stapsgewijs te analyseren aan de hand van de gebeurtenissen en situaties van alledag gaan we aan de slag met het trainen van een ruimere perceptie. Jouw leven wordt het leidend voorwerp voor het uitbreiden van jou perspectief.

 

Je leert uitzoomen, objectief waarnemen van wat er gebeurd en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw innerlijke realiteit. 

 

Je leert luisteren naar wat jij diep van binnen wil, zonder angst, zonder schaamte en zonder schuld.

Zodat jouw hart je innerlijk kompas zal zijn.

bottom of page