top of page

The Great Awakening

Bijgewerkt op: 15 sep. 2020

Zoveel mensen worden wakker!

Er is de afgelopen maanden ongelofelijk veel gebeurd op de planeet waar wij leven.


Maar ik heb het niet alleen over de dingen die wij direct kunnen waarnemen. Er is namelijk nog zo veel meer aan de hand. Energetisch gezien is dit een periode waarop er van alles mag

en gaat gebeuren op aarde. Hoe geweldig is dat!
Een van de eerste weken van de Corona lock-down kreeg ik echt in de gaten wat de situatie allemaal met zich meebracht. Ik was ZO enthousiast. Ik heb letterlijk een hele dag af een aan met kippenvel rondgelopen. Dit was waar we zo lang op hadden gewacht! Dit gaat voor doorbraak zorgen dacht ik! Naast het feit dat er een gemeen virus was zag ik nog zoveel meer. Ik belde mijn vader op die op zijn werk was; en ik zei; Pappppp, Pappppp heb al in de gaten wat er aan de hand is allemaal?! Uuuh, Ja antwoorde mijn vader; “Er is een virus en we gaan waarschijnlijk voor maanden met zijn allen in lockdown, balen he!” Ik zei; neeeee, neeeee Pap!!!! Er is nog zoveel meer aan de hand, dit is waar we zo lang op gewacht hebben! Het virus gaat voor zoveel positieve dingen zorgen; Dit is het begin van de Great Awakening voor de massa! The Age of the Golden race is hier! Mijn vader is best wel spiritueel ingesteld en luisterde naar mijn verhaal.

“Veel van wat er gebeurd op onze planeet kan op een of andere manier terug herleid worden naar wat er op energetisch niveau gaande is. Alles is namelijk in permanente verandering en zo ook wat er gebeurd op de aarde. We gaan door allerlei cycles heen zodat wij als mensheid kunnen groeien en evolueren, want dat is aan het einde van de dag waarom we hier zijn!

Deze cycles kunnen wij op een kleiner niveau gemakkelijk waarnemen. We herkennen bijvoorbeeld dag en nacht, eb en vloed, winter en zomer en na 12 maanden start er voor ons een nieuw kalenderjaar. Maar ook op groter niveau vindt er ook constant veranderingen plaats. Wijsheid tradities van over heel de wereld, zoals bijvoorbeeld de Native Americans en de Maya’s spreken hier al duizenden jaren over.

Ikzelf volg al jaren allerlei bewegingen op het internet die erover gaan om de minder leuke aspecten van onze samenleving aan het licht te brengen. Sommige mensen noemen deze informatie ‘complottheorieën.” En dat is prima; maar als je het mij vraagt is het vaak onwetendheid waaruit mensen spreken. Het is belangrijk om te beseffen dat er dingen aan de hand zijn op groter niveau in onze samenleving waar wij geen weet of inzicht in hebben. Dingen die gebeuren die eigenlijk lijnrecht staan tegenover alles waar wij in geloven als mensheid. Zaken die voor ons achter worden gehouden door overheden en mensen in machtsposities aan de top. Informatie die zo kostbaar is dat wanneer deze bekend zou worden voor het groter publiek onze hele samenleving en ons hele leven zou veranderen!

Ik heb het dan bijvoorbeeld over; Hou je vast; De ontdekking van het bestaan van buitenaards leven en het onderdrukken van de ontdekking van “Vrije Energie”. Wanneer bekend voor het breder publiek zouden wij dus helemaal niet meer afhankelijk zouden zijn van gas en olie bijvoorbeeld en de kosten die deze met zich meebrengen

Je kan je natuurlijk voorstellen dat informatie die ZO belangrijk is ook allerlei negatieve consequenties met zijn meedraagt en dat sommige mensen aan de top helemaal niet willen dat deze informatie bekend wordt voor iedereen. En dus; wordt deze informatie en nog veel meer al decennialang onderdrukt. Onze levens zouden zoveel makkelijker kunnen zijn!!

Je zou kunnen zeggen dat we al sinds de middeleeuwen in een relatief ‘donkere’ periode en cycle leven. Maar net zoals aan alle cycles in het leven komt ook aan deze donkere periode een einde. Daarvoor moet echter wel van alles wat voor het grotere publiek niet bekend is aan het licht komen. En dat is nu precies waar we doorheen gaan! Er is zoveel meer bewustwording, zoveel meer inzicht!

Deze hele COVID-19 situatie heeft ervoor gezorgd dat zoveel mensen meer voor zichzelf gaan leren denken. Ik zie mensen om me heen veranderen. Echt zo cool! Mensen worden wakker. Ze nemen niet langer zomaar alles klakkeloos aan, maar denken meer en meer na over of iets wat ons verteld wordt ook echt waar is. En dat is precies waar ‘De Grote Ontwaking/ The Great Awakening ’ onder andere over gaat; meer en meer mensen die voor zichzelf leren denken. Hoe meer inzicht, hoe meer er duidelijk gaat worden over hoe het menselijk leven nu echt in elkaar steekt.

bottom of page